Foto/Film

Fånga ögonblicken och berätta din företagsberättelse genom kreativa bilder och engagerande videor. Vår foto/film-tjänst erbjuder professionell produktion och redigering för att skapa visuellt tilltalande material som stärker ditt varumärke och kommunicerar din unika identitet till din målgrupp. Låt oss göra din visuella närvaro minnesvärd och effektiv.

Processen

Vi håller det simpelt. Det blir oftast både bättre och billigare för din del.

1. Fika

Innan varje Hollywoodfilm planeras ofta storyn. Även vi gör detta med dig, genom en stund där vi fikar.

2. Bokning

När vi fått din vision för din photo-session bokar vi in en dag då vi ska utföra fotograferingen/filmningen.

3. D-Day

Dagen är kommen. Vi fotar/filmar och då står där och skiner. Vi får ner din företags själ på en digital duk.

4. Leverans

Efter redigering och komplettering levereras den färdiga produkten till dig. Du får den på Drive och har alltid tillgång till den. Vi laddar även upp dina filer gratis på din hemsida.

Prislista

Filmproduktion

Fast Pris

Skapande av imponerande och professionella filmer. Från koncept till produktion och redigering, vårt filmteam hjälper dig att förverkliga dina visioner och berättelser på det stora duken.

Fotografering

Fast Pris

Fånga ögonblicket med skickliga fotografer och den senaste fototekniken. Vår fotografitjänst sträcker sig från porträtt och produktfotografering till evenemangsfotografering för att lyfta fram det bästa av varje situation.

Reklamfilm

Fast Pris

Skapa reklamkampanjer som sticker ut med våra skräddarsydda reklamfilmer. Vi hjälper dig att kommunicera ditt varumärke och dina produkter på ett minnesvärt och övertygande sätt.

Dokumentärfilm

Fast Pris

Berätta verkliga berättelser genom våra dokumentärfilmer. Ska du göra en tutorial internt till företaget, eller skapa en produktion till kunder. Vi fångar och skildrar autentiska händelser och människor med precision och känslighet.

Evenemangsbevakning

Fast Pris

Fånga magin och atmosfären på ditt evenemang med vårt professionella team för evenemangsbevakning. Vi säkerställer att varje viktigt ögonblick dokumenteras på ett konstnärligt och minnesvärt sätt.

Detta är vad du får för dina pengar.

Vad väntar du på?

Släpp loss ditt företags fulla digitala potential redan idag! Med våra prisvärda och skräddarsydda lösningar, skapar vi inte bara en imponerande digital närvaro åt dig, utan vi tar hand om allt från design och hosting till underhåll och support. Låt ditt varumärke skina online med våra professionella tjänster. Idag är inget företag fullbordat utan en hemsida. Hade du anlitat ett företag för första gången om de inte hade en hemsida? Kontakta oss nu och låt oss tillsammans bygga din framtid på nätet!

Våra andra tjänster.

Hemsidor

Vi skapar responsiva och användarvänliga hemsidor som både ser bra ut, men också fungerar som kraftfulla verktyg för att presentera ditt företag på nätet. Vårt mål är att ge dig en digital närvaro som verkligen representerar din verksamhet och engagerar dina besökare.

Marknadsföring

Genom strategisk marknadsföring hjälper vi ditt företag att nå ut till rätt målgrupp. Med en blandning av traditionella och digitala metoder skapar vi effektiva kampanjer som stärker ditt varumärke och driver försäljning.

Revision

Vi erbjuder professionell revisionshjälp för att säkerställa att din verksamhet följer alla gällande regler och standarder. Med noggrannhet och insikt granskar vi dina finansiella rapporter och ger dig trygghet i din affärsverksamhet.

FIKA. Fantastiskt Interaktivt Kreativt Arbete. Vi börjar där.