Marknadsföring

Allt börjar med effektiv marknadsföring. Den är nyckeln till att sätta ditt företag på kartan och skapa en stark online-närvaro. En smart marknadsföringsstrategi är som en inbjudande dörr till din verksamhet, alltid öppen för nya möjligheter. Enligt oss finns det inget mer kraftfullt och modernt än att säga ‘se våra kampanjer’ för ett företag på 2000-talet. Låt oss hjälpa dig att öppna dörren till framgång med skräddarsydda marknadsföringslösningar.

Processen

Vi håller det simpelt. Det blir oftast både bättre och billigare för din del.

1. Fika

Innan vi börjar med din marknadsföring tar vi alltid ett första möte då vi går ut till dig och lär känna dig och dina behov. 

2. Plan

Vi presenterar vår marknadsföringsplan & sätter en budget som passar dina behov.

3. Start

Vi startar marknadsföringen & optimerar den under den avsatta perioden.

4. Utvärdering

Efter en avtalad period utvärderar vi marknadsföringen och dess genererade resultat. Vid nöjdhet kan du välja att fortsätta, & i så fall håller vi dig regelbundet uppdaterad.

Prislista

Google Ads

Fast Pris

Maximera din synlighet genom att låta oss skapa effektiva Google Ads-kampanjer med full budgetkontroll. Varje kund har upplevt framgång genom vårt dedikerade arbete. Vi hjälper dig inte bara att synas utan att också attrahera och konvertera potentiella kunder. Få synlighet, få kunder, och stärk din digitala närvaro.

Social Media

Fast Pris

Öka ditt digitala inflytande genom att låta oss maximera din närvaro på sociala medier. Vi hanterar allt från strategi till genomförande för att optimera din online-närvaro. Genom att öka följarskara, genomföra engagerande kampanjer och skapa interaktion, förvandlar vi dina sociala medieplattformar till en dynamisk arena för varumärkesbyggande och kundengagemang.

Garanterade Kunder

Fast Pris

Ta din affärsframgång till nästa nivå med vårt unika koncept för garanterade kunder. Vi levererar inte bara kunder till dig utan fakturerar även i efterhand. Vår affärsmodell innebär att du först får kunden, kunden betalar hos dig och först därefter skickar vi fakturan. En trygg och effektiv lösning som ger påtagliga resultat.

SEO

Fast Pris

Optimera din synlighet online och ranka högre på Google med vår skräddarsydda SEO-tjänst. Vi ser till att din hemsida inte bara syns utan också känns av på nätet. Genom att optimera innehåll och struktur ökar vi din organiska synlighet, vilket ger konkreta resultat och bättre placering på sökmotorresultatsidorna.

Utökad Support

fr 300 kr/tim

Upptäck kraften i vår utökade support för att skapa den optimala marknadsföringen. Förändringar och specialanpassningar kostar endast 300 kr per arbetstimme – ett rekordlågt pris. Har du speciella önskemål? Vi finns här för att förverkliga dina unika idéer på ett kostnadseffektivt sätt. Ge ditt företag det lyftet det förtjänar och nå ut till fler kunder.

Detta är vad du får för dina pengar.

Vad väntar du på?

Släpp loss ditt företags fulla digitala potential redan idag! Med våra prisvärda och skräddarsydda lösningar, skapar vi inte bara en imponerande digital närvaro åt dig, utan vi tar hand om allt från design och hosting till underhåll och support. Låt ditt varumärke skina online med våra professionella tjänster. Idag är inget företag fullbordat utan en hemsida. Hade du anlitat ett företag för första gången om de inte hade en hemsida? Kontakta oss nu och låt oss tillsammans bygga din framtid på nätet!

Våra andra tjänster.

Hemsidor

Vi skapar responsiva och användarvänliga hemsidor som både ser bra ut, men också fungerar som kraftfulla verktyg för att presentera ditt företag på nätet. Vårt mål är att ge dig en digital närvaro som verkligen representerar din verksamhet och engagerar dina besökare.

Revision

Vi erbjuder professionell revisionshjälp för att säkerställa att din verksamhet följer alla gällande regler och standarder. Med noggrannhet och insikt granskar vi dina finansiella rapporter och ger dig trygghet i din affärsverksamhet.

Foto/Film

Med skickliga fotografer och filmskapare i vårt team kan vi hjälpa dig att skapa visuellt imponerande innehåll. Oavsett om det är för marknadsföring, evenemang eller intern användning, levererar vi bilder och filmer som berättar din historia på bästa möjliga sätt.

FIKA. Fantastiskt Interaktivt Kreativt Arbete. Vi börjar där.