Revision

Utmärk dig med vår integrerade revisionslösning. Hos oss får du inte bara auktoriserade revisorer utan revision under samma tak som alla våra andra tjänster. Oavsett om du redan har en hemsida eller en pågående marknadsföringskampanj hos oss, så erbjuder våra smidiga paket en sömlös integration av revision. Genom att samla allt under ett och samma tak blir processen inte bara smidigare för dig genom outsourcing, utan det blir även kostnadseffektivt. Ta kontroll över din ekonomi och ge ditt företag den överlägsna fördelen med vårt integrerade revisionspaket.

Processen

Vi håller det simpelt. Det blir oftast både bättre och billigare för din del.

1. Fika

Vi börjar alltid med en fika där vi lär känna ditt företags behov. Vi skräddarsyr alltid en lösning till just dig.

2. Pris

Vi återkommer till dig med ett fast pris för dina behov. Du får gå igenom det i lugn och ro.

3. Revisor

Vid godkännande av prisförslag kopplar vi dig med din personliga revisor. Nu börjar din smidiga bokföring.

4. Support

Under hela processen har du tillgång till din kontaktperson som hjälper dig med alla våra tjänster, från hemsida till revision. Behöver något lösas, löser vi det.

Prislista

Redovisning

Fast Pris

Professionell och noggrann hantering av företagets ekonomiska transaktioner. Vår redovisningstjänst säkerställer att alla in- och utgående pengar bokförs korrekt och i enlighet med gällande redovisningsprinciper.

Bokslut & Årsredovisning:

Fast Pris

Vi sammanställer och presenterar företagets ekonomiska resultat och ställning vid årets slut. Vår expertis säkerställer att ditt bokslut och årsredovisning uppfyller lagliga krav och ger en tydlig översikt över företagets ekonomi.

Deklaration

Fast Pris

Vi tar hand om företagets skattedeclarationer och ser till att de är korrekt ifyllda och i överensstämmelse med gällande skattelagstiftning. Detta minimerar risken för skatteproblem och ger trygghet i deklarationsprocessen.

Löneadministration

Fast Pris

En smidig och korrekt hantering av löneadministrationen för att säkerställa att dina anställda får rätt lön i rätt tid. Vi tar hand om allt från löneberäkningar till skatteavdrag och rapportering.

Kvitton/Fakturor

Fast Pris

Effektiv hantering av inkommande och utgående fakturor samt kvitton. Vi ser till att alla dokument hanteras noggrant och bokförs korrekt, vilket underlättar för ökad transparens och enkel redovisning.

Detta är vad du får för dina pengar.

Vad väntar du på?

Släpp loss ditt företags fulla digitala potential redan idag! Med våra prisvärda och skräddarsydda lösningar, skapar vi inte bara en imponerande digital närvaro åt dig, utan vi tar hand om allt från design och hosting till underhåll och support. Låt ditt varumärke skina online med våra professionella tjänster. Idag är inget företag fullbordat utan en hemsida. Hade du anlitat ett företag för första gången om de inte hade en hemsida? Kontakta oss nu och låt oss tillsammans bygga din framtid på nätet!

Våra andra tjänster.

Hemsidor

Vi skapar responsiva och användarvänliga hemsidor som både ser bra ut, men också fungerar som kraftfulla verktyg för att presentera ditt företag på nätet. Vårt mål är att ge dig en digital närvaro som verkligen representerar din verksamhet och engagerar dina besökare.

Marknadsföring

Genom strategisk marknadsföring hjälper vi ditt företag att nå ut till rätt målgrupp. Med en blandning av traditionella och digitala metoder skapar vi effektiva kampanjer som stärker ditt varumärke och driver försäljning.

Foto/Film

Med skickliga fotografer och filmskapare i vårt team kan vi hjälpa dig att skapa visuellt imponerande innehåll. Oavsett om det är för marknadsföring, evenemang eller intern användning, levererar vi bilder och filmer som berättar din historia på bästa möjliga sätt.

FIKA. Fantastiskt Interaktivt Kreativt Arbete. Vi börjar där.