Hemsidor

Allt börjar med en bra hemsida. En hemsida är ditt digitala visitkort som du alltid kan hänvisa dina kunder till. Enligt oss finns det inget som är mer smidigt & profesionellt än att säga “gå in på vår hemsida” för ett företag på 2000-talet.

Processen

Vi håller det simpelt. Det blir oftast både bättre och billigare för din del.

1. Fika

Innan vi börjar med din hemsida tar vi alltid ett första möte då vi går ut till dig och lär känna dig och dina behov. Därefter skapar vi en designprototyp av dina tanker och idéer. Du får ett fast pris innan vi börjar.

2. Revidering

När vi designat klart din prototyp tar vi ett möte med dig för att revidera de ändringar du vill göra. Under revideringen är vi extra noga med att kommunicera med dig för att få din hemsida unik. Därefter börjar vi producera din hemsida.

3. Hemsida

När hemsidan är klar får du ytterligare en chans att revidera det du vill. Vi är med dig i processen tills du blir nöjd. Vi debiterar dig inte förrän du är nöjd med din hemsida & vi kan stå bakom produkten vi skapat. 

4. Support

En hemsida är som en bil. Den fungerar bara så bra som du servar den. Vi urskiljer oss från andra aktörer  genom att vi finns tillgängliga 24/7 för dig och ser till att din hemsida aldrig får problem.

Prislista

Hemsida

fast pris

Skapa en imponerande digital närvaro med vår hemsidesdesign. Vi levererar en fullt fungerande hemsida, skräddarsydd efter dina önskemål. Med obegränsade revisioner och professionellt skrivna texter blir din webbplats en färdig produkt. Vi tar hand om allt från att ladda upp bilder till att implementera grundläggande SEO. Din hemsida blir inte bara en plattform, den blir ditt digitala visitkort online.

Webbshop/Bokningsystem

fast pris

Vi skapar din webbshop eller bokningssystem från grunden, integrerar produkter eller tjänster enligt dina behov och importerar obegränsat antal produkter utan extra kostnad. Vi kopplar sömlöst din shop med kassasystemet och olika betalningsalternativ, inklusive Swish, Klarna, Apple Pay, m.m. Din online-upplevelse blir komplett och framgångsrik.

Logotyp

fr 500 kr

Få en professionellt designad logotyp som speglar din företagsidentitet. Vi erbjuder två revisioner och presenterar flera olika designalternativ innan du tar ditt beslut. Vi levererar logotypen i olika filformat för att passa olika användningsområden.

Support

fr 300 kr/mån

Vår support täcker allt för att hålla din hemsida i toppskick. Från underhåll och reparation av funktioner till hosting – allt ingår i det fasta priset. Vi ser till att din digitala plattform fungerar smidigt och effektivt, precis som att hålla din bil i toppskick.

Utökad Support

fr 300 kr/tim

Förändringar eller tillägg som inte är nödvändiga för din hemsidas grundläggande funktioner faktureras med 300 kr per arbetstimme – ett rekordlågt pris för branschen. Import av produkter, förändringar i webbshoppen eller andra specialanpassade önskemål hanteras kostnadseffektivt i denna utökade support.

Detta är vad du får för dina pengar.

Vad väntar du på?

Släpp loss ditt företags fulla digitala potential redan idag! Med våra prisvärda och skräddarsydda lösningar, skapar vi inte bara en imponerande digital närvaro åt dig, utan vi tar hand om allt från design och hosting till underhåll och support. Låt ditt varumärke skina online med våra professionella tjänster. Idag är inget företag fullbordat utan en hemsida. Hade du anlitat ett företag för första gången om de inte hade en hemsida? Kontakta oss nu och låt oss tillsammans bygga din framtid på nätet!

Våra andra tjänster.

Marknadsföring

Genom strategisk marknadsföring hjälper vi ditt företag att nå ut till rätt målgrupp. Med en blandning av traditionella och digitala metoder skapar vi effektiva kampanjer som stärker ditt varumärke och driver försäljning.

Revision

Vi erbjuder professionell revisionshjälp för att säkerställa att din verksamhet följer alla gällande regler och standarder. Med noggrannhet och insikt granskar vi dina finansiella rapporter och ger dig trygghet i din affärsverksamhet.

Foto/Film

Med skickliga fotografer och filmskapare i vårt team kan vi hjälpa dig att skapa visuellt imponerande innehåll. Oavsett om det är för marknadsföring, evenemang eller intern användning, levererar vi bilder och filmer som berättar din historia på bästa möjliga sätt.

FIKA. Fantastiskt Interaktivt Kreativt Arbete. Vi börjar där.